Μενού
Επίθεση με μαχαίρι στη Θεσσαλονίκη
Ο 55χρονος φεύγει μετά την επίθεση με μαχαίρι στη Θεσσαλονίκη | Glomex - @Mega
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 55χρονος προφυλακιστέος στη Θεσσαλονίκη, επιτίθεται και τραυματίζει –με μαχαίρι– μάγειρα για ένα κοντοσούβλι, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Mega και η εκπομπή Live News.

Στο βίντεο καταγράφεται, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, καρέ-καρέ η άγρια επίθεση στη Θεσσαλονίκη, η οποία σε διαφορετική περίπτωση, θα μπορούσε να είχε στοιχίσει τη ζωή στον μάγειρα της ουζερί.

Ειδικότερα, στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο 55χρονος να μαχαιρώνει τον μάγειρα με ένα από τα μαχαίρια που βρίσκονταν στο τραπέζι, ο πανικός που επικράτησε στο μαγαζί μετά το άγριο περιστατικό, καθώς και η στιγμή που ο άνδρας ανεβαίνει στο μηχανάκι του, και φεύγει από το μαγαζί.

Θεσσαλονίκη: Τι φαίνεται στο βίντεο

Οι κάμερες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος φανερώνουν, συγκεκριμένα, τη στιγμή που ο 55χρονος δράστης μπαίνει στο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, να χαιρετάει τον μάγειρα, να συνομιλεί με θαμώνες και υπαλλήλους, να δίνει την παραγγελία και τελικά, να μαχαιρώνει το 65χρονο θύμα.

Το μαχαίρι βρίσκεται καλά κλεισμένο στο χέρι του και αποφασίζει να το αφήσει τη στιγμή, που αποφάσισε να βγει από το μαγαζί. «Άρπαξε με το δεξί το πηρούνι κι άρχισε να μας απειλεί» δηλώνει ο μάγειρας στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια, όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι τόνοι αρχίζουν να ανεβαίνουν, καθώς ο 55χρονος φωνάζει τον δράστη για να του εκφράσει παράπονα για τη μερίδα κοντοσούβλι, ενώ κανένας δεν μπορεί να τον συγκρατήσει, όταν μετά από λίγα δευτερόλεπτα πιάνει το μαχαίρι από το τραπέζι και επιτίθεται στον μάγειρα, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιά.

Θεσσαλονίκη: Τι λέει ο μάγειρας για το συμβάν

Η υπεύθυνη του μαγαζιού καταφέρνει πιάνοντάς τον από το πέτο να τον απομακρύνει από τον μάγειρα, ο οποιός ήδη αιμορραγεί.

«"Είναι σημερινό αυτό το κοντοσούβλι ή μπαγιάτικο; Θα μου πεις την αλήθεια;" μου είπε και του απάντησα "είναι σημερινό, αφού το είδες που το έκοψα" και μου λέει "είναι σημερινό; Σε ρωτάω ξανά" και του ξανα είπα "επιμένω, είναι σημερινό"».

Ο 55χρονος δράστης ο οποίος κρυβόταν για μέρες μετά την επίθεση φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι ήταν μεθυσμένος και ζήτησε συγγνώμη για την επίθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA