Τροχαίο ατύχημα με τραυματίες εκτυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (4/9) στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Βασιλίσσης Όλγας πιο συγκεκριμένα, όταν λεωφορείο παρέσυρε πεζό που διέσχιζε τον δρόμο.
Το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε όταν το λεωφορείο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αεροδρόμιο – ΚΤΕΛ Μακεδονία, παρέσυρε τον πεζό ο οποίος, σύμφωνα με το GRTimes, προσπαθούσε να περάσει τον δρόμο.
Μάλιστα ο οδηγός αντιλήφθηκε πως ο πεζός «πετάχτηκε» στον δρόμο και φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τουλάχιστον τρεις επιβαίνοντες.
Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Γιατί ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. «κλείδωσε στο συρτάρι» τις συνεδρίες με τον 51χρονο
- Τσίπρας από Κύπρο: «Πάμε να νικήσουμε στις εκλογές και να φέρουμε αλλαγή πολιτικής»
- Ο άνθρωπος που αμφισβητεί ανοιχτά όσα ξέραμε για την Ικαρία
- Πέθανε ο ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας - Ήταν παντρεμένος με τη Μαίρη Ραζή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.