Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Ο 69χρονος πατέρας στραγγάλισε με τα χέρια του την 42χρονη κόρη του στη Θεσσαλονίκη, όπως προέκυψε από τη νεκροψία - νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής, όπως αναφέρει το grtimes.gr.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τρίτης, η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από τον αδελφό της, στη μπανιέρα του διαμερίσματος όπου διέμενε, στην περιοχή των Συκεών. Στον ίδιο χώρο βρέθηκε κι ένα αναπηρικό καρότσι που χρησιμοποιούμε για τις μετακινήσεις της εντός του σπιτιού.

Με ψαροντούφεκο αυτοτραματίστηκε ο 69χρονος

Ο 69χρονος πατέρας της, ο οποίος στη συνέχεια εντοπίστηκε αιμόφυρτος εντός του διαμερίσματος του, στην περιοχή της Τούμπας, αυτοτραματίστηκε με ψαροντούφεκο.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι είχε καρφωμένα δύο καμάκια αντίστοιχα στην κοιλιά και στο στήθος. Διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και εις βάρος του 69χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 1ο Τακτικό Ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Ανάλογα με την κατάσταση της υγείας του, τις επόμενες μέρες, θα αποφασιστεί εάν η απολογία θα ληφθεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα ή στο γραφείο του ανακριτή.

Θεσσαλονίκη: Τι ισχυρίστηκε ο δράστης

Ο δράστης φέρεται πως παραδέχτηκε την πράξη του λέγοντας ότι δεν άντεχε να βλέπει την κόρη του «σε αυτή την κατάσταση», καθώς η 42χρονη έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τρίτης (24/10) στο διαμέρισμα, όπου διέμενε η γυναίκα. Γείτονες ανέφεραν ότι η 42χρονη διψούσε για ζωή, ότι ήταν κοινωνική και πρόσχαρη και αντιμετώπιζε με θάρρος την ασθένεια της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA