Μενού
endooikogeneiaki via
Γκράφιτι για την ενδοοικογενειακή βία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αμείωτα είναι τα καταγγελλόμενα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που έρχονται στη δημοσιότητα μετά τη δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους, με γυναίκα γιατρό στη Θεσσαλονίκη να κάνει λόγο πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, όλα έγιναν, σύμφωνα με την κατάθεσή της, το βράδυ της Τετάρτης (10/4), όταν μάλωσε με τον σύζυγό της και αυτός την έριξε στο πάτωμα, χτυπώντας την επανειλημμένα.

«Σωριάστηκα κάτω και προσπάθησα να προστατευτώ, βάζοντας μπροστά τα χέρια μου για να μην με χτυπάει» ανέφερε χαρακτηριστικό, με το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Θεσσαλονίκη να συνεχίζεται κάτω.

Θεσσαλονίκη: Τη χτύπησε και πήγε για ύπνο

Ειδικότερα, τη στιγμή που μπήκε στο αυτοκίνητό του ο θύτης, η καταγγέλλουσα τον ακολούθησε και ο σύζυγος δεν δίστασε να τη χτυπήσει με το αμάξι, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω.

Στη συνέχεια, ο άνδρας ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού, πήδηξε στο μπαλκόνι του έκτου ορόφου της πολυκατοικίας και έπεσε για ύπνο σαν να μην συνέβη τίποτα. Η υπόθεση εκδικάστηκε με την αυτόφωρη διαδικασία, με το δικαστήριο να του επιβάλλει ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή και τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει την παθούσα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA