Μενού
thessaloniki
  • Α-
  • Α+

Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες, αλλά και το βιντεοληπτικό υλικό, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τροχαίο με την παράσυρση 14 μηνών βρέφους  και της μητέρας του που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (30/05) στη Θεσσαλονίκη.

Όπως τονίζεται σε σχετικό ρεπορτάζ του Mega, στο οποίο παρουσιάζεται βίντεο ντοκουμέντο από το συμβάν, η μητέρα κρατούσε το καρότσι, μέσα στο οποίο ήταν το παιδί όταν παρασύρθηκαν από ΙΧ.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια και το βρέφος οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους.

Ο πατέρας του βρέφους βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο και είπε στην εκπομπή Live News του Mega: «Ήμουν παρών. Ήμουν από την απέναντι μεριά στο αυτοκίνητο».

«Περίμενα τη γυναίκα μου να περάσει γιατί γνωρίζω πως είναι επικίνδυνος ο δρόμος. Δεν σταματάνε στις διαβάσεις», πρόσθεσε.

«Η γυναίκα μου περνούσε τη διάβαση. Ο κύριος ερχόταν και στα 30-40 μέτρα. Δεν έτρεχε υπερβολικά, θέλω να είμαι δίκαιος και ούτε είδε τίποτα. Χτύπησε τη γυναίκα, χτύπησε το καρότσι. Μετά, έπεσαν κάτω», συμπλήρωσε ο πατέρας.

Τι είπε ο οδηγός για την παράσυρση

Από την πλευρά του, ο οδηγός δήλωσε στο Mega πως «ήταν λάθος του».

«Ήμουν στον δρόμο με το αυτοκίνητο και δυστυχώς δεν υπάρχει καλή σήμανση. Ξαφνικά πετάχτηκε η γυναίκα με το παιδί στο καροτσάκι και ίσα ίσα την ακούμπησα», είπε.

«Έπεσε το καροτσάκι με το βρέφος κάτω στον δρόμο. Δόξα το Θεό μαθαίνω ότι είναι καλά το παιδί, δεν έπαθε κάτι», τόνισε ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA