Στη σύλληψη ενός 37χρονου, ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά τέσσερα κορίτσια προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη. Σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, διαπιστώθηκε πως πρόκειται για αλλοδαπό που διαμένει στη χώρα χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα. Ειδικότερα, ο 37χρονος, στις αρχές Ιουνίου προέβη επανειλημμένα σε προσβλητικές πράξεις σε βάρος των νεαρών κοριτσιών στην περιοχή των Βασιλικών.
Ο άνδρας οδηγήθηκε στο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, προκειμένου να εφαρμοσθεί η προβλεπόμενη διοικητική διαδικασία σε βάρος του. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Ξεκινά η δίκη για την ανθρωποκτονία του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ - Πώς τον εντόπισαν στην Πάτρα
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κοξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.