Μενού
Αστυνομία έκρηξη Θεσσαλονίκη
Αστυνομία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Χειροπέδες σε έναν 43χρονο φυγόδικο πέρασαν το βράδυ της Πέμπτης, μετά από επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αμπελοκήπων-Μενεμένης, οι αστυνομικές Αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει σχετικά το rthess.gr, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 105 ετών και 3 μηνών, με εκτιτέα ποινή 20 έτη,

Μάλιστα, στον 43χρονο στη Θεσσαλονίκη είχε επιβληθεί χρηματική ποινή ύψους 60.300 ευρώ, για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών, με τον ίδιο να οδηγείται ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών, για να απολογηθεί.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...