Οδηγός ταξί, 46 ετών, συνελήφθη με την κατηγορία ότι έκλεψε μία τσάντα πλάτης από 57χρονο επιβάτη πτήσης στον διεθνές αερολιμένα «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η τσάντα, την οποία φέρεται να απέσπασε από χώρο του αεροδρομίου, περιείχε δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ένα πορτοφόλι με 169 δολάρια Αμερικής και ζευγάρι ασύρματων ακουστικών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο συλληφθείς μετέφερε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και επισκευής κινητών τηλεφώνων στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με σκοπό να τους «ξεκλειδώσει» και να τους αναβαθμίσει, ενώ το πορτοφόλι με τα χρήματα και τα ακουστικά τα εναπόθεσε σε διάφορα σημεία του οχήματός του.
Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη τους. Ο 46χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία για κλοπή.
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
- Το επικίνδυνο μήνυμα που στέλνει στη Βόρεια Κορέα ο πόλεμος του Τραμπ στο Ιράν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.