Ανήλικος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού του βράδυ του περασμένου Σαββάτου (24/2) στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την καταγγελία του 15χρονου, ενώ βρισκόταν με δύο φίλους του έξω από εμπορικό κατάστημα, τον πλησίασαν τρεις άγνωστοι και του επιτέθηκαν απρόκλητα.
Οι φίλοι του απομακρύνθηκαν για να ξεφύγουν και καθώς δεχόταν τα χτυπήματα πλησίασαν στο σημείο τουλάχιστον δέκα ακόμη άτομα που άρχισαν κι αυτά να βιαιοπραγούν σε βάρος του.
Οι δράστες, πριν απομακρυνθούν από το σημείο, έκλεψαν το τσαντάκι του θύματος, όπως μεταφέρει το thestival.gr.
Ο ανήλικος απευθύνθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών και την επομένη υπέβαλλε μήνυση στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα (συνοδεία του κηδεμόνα του).
Η υπόθεση ερευνάται από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ.
- «Είδα την Τελευταία Κλήση στο σινεμά και δεν μπορούσα να φανταστώ τι έβλεπαν live οι γονείς μου»
- Τελικά ποιοι αναπνέουν σε αυτόν τον πλανήτη; Οι μόλις 13 χώρες με καθαρό αέρα και η... «πνιγμένη» Ελλάδα
- Στα άκρα η κόντρα Ουγγαρέζου – Τσουρού: Το πινγκ πονγκ δηλώσεων, το χρονικό και το παρασκήνιο
- ΕΦΕΤ: Αποσύρονται φιστίκια από γνωστό σούπερ μάρκετ – Κρίθηκαν μη ασφαλή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.