Ανήλικος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού του βράδυ του περασμένου Σαββάτου (24/2) στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την καταγγελία του 15χρονου, ενώ βρισκόταν με δύο φίλους του έξω από εμπορικό κατάστημα, τον πλησίασαν τρεις άγνωστοι και του επιτέθηκαν απρόκλητα.
Οι φίλοι του απομακρύνθηκαν για να ξεφύγουν και καθώς δεχόταν τα χτυπήματα πλησίασαν στο σημείο τουλάχιστον δέκα ακόμη άτομα που άρχισαν κι αυτά να βιαιοπραγούν σε βάρος του.
Οι δράστες, πριν απομακρυνθούν από το σημείο, έκλεψαν το τσαντάκι του θύματος, όπως μεταφέρει το thestival.gr.
Ο ανήλικος απευθύνθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών και την επομένη υπέβαλλε μήνυση στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα (συνοδεία του κηδεμόνα του).
Η υπόθεση ερευνάται από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ.
- Ατύχημα για τον Akyla λίγο πριν τον Τελικό της Eurovision: «Πονάω λίγο σήμερα»
- Μαριάννα Καλλέργη για Survivor: «Ήμουν σαν πτώμα, με έσερναν - Η παραγωγή ήταν έξαλλη που πήγα νοσοκομείο»
- Ο Βασίλης Τσεκούρας πήρε το τιμόνι του Live News: Τι είπε για την απουσία του Νίκου Ευαγγελάτου
- Ντόρα και Αλεξία Μπακογιάννη: Η κοινή ανακοίνωση για την καταδίκη του Στέφανου Χίου - «Δεν είναι μόνο προσωπική δικαίωση»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.