Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας, αναφορικά με τον θάνατο του 46χρονου επιχειρηματία Δ.Γ. από τη Βάρδα, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος μπροστά από το αυτοκίνητό του, στο δάσος του Κουνουπελίου.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι αρχές από την ώρα που εντοπίστηκε ο απανθρακωμένος άνδρας, ξεκίνησαν μια μεγάλη έρευνα, οργώνοντας όλο το σημείο γύρω από το οποίο ξέσπασε η φωτιά, αναζητώντας πιθανά στοιχεία που θα τους οδηγήσουν πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου.
Ερωτηματικά προκαλεί ωστόσο, τί οδήγησε τον άτυχο άνδρα εκείνη την ώρα, στο συγκεκριμένο σημείο. Μια δασώδη περιοχή, σε ένα αρκετά απόμερο σημείο, δύσκολα προσβάσιμο, μέσα σε πυκνή βλάστηση.
Ο 46χρονος επιχειρηματίας, διατηρούσε μαζί με τον αδελφό του βουλκανιζατέρ στην περιοχή της Βάρδας
- Οι 7 λόγοι για τους οποίους ο Τραμπ δεν έχει νικήσει τον πόλεμο στο Ιράν
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- Κικίλιας: Χτύπημα σε ελληνόκτητο πλοίο με 10 Έλληνες ναυτικούς στη Μαύρη Θάλασσα
- Το «λουλούδι της ΕΟΚΑ» - Η δολοφονία του 7χρονου Δημητράκη Δημητριάδη από τους Βρετανούς
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.