Θρήνος στην κηδεία του 32χρονου αστυνομικού, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από το θανάσιμο χτύπημα που δέχθηκε από τον 44χρονο Νορβηγό σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη.
Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στους Ταγαράδες, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το thestival.gr.
Τραγική φιγούρα η μητέρα του αστυνομικού, η οποία κρατούσε στα χέρια της μία φωτογραφία και φώναζε «γιατί παλικάρι μου, γιατί;».

Η σορός έφτασε στην εκκλησία με πομπή. Δεκατρία δίκυκλα της Άμεσης Δράσης και πέντε περιπολικά συνόδευσαν τη φέρετρο του 32χρονου αστυνομικού από το νεκροτομείο στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Ταγαράδων.
Την ίδια ώρα, στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί ο 44χρονος, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.