Μενού
omihli thessaloniki
Ομίχλη στην Θεσσαλονίκη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η μικρή πτώση της θερμοκρασίας και οι τοπικές βροχές στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ενώ η αυξημένη υγρασία θα προκαλέσει τοπικά πυκνές ομίχλες.


Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Εθνικού Αστεροσκοπείου/meteo.gr, την Κυριακή (31/12) σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται νεφώσεις.

Βροχές θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα, στην Κρήτη και δευτερευόντως σε τμήματα των Κυκλάδων και της Δυτικής Ελλάδας.

Υπαρκτή είναι η πιθανότητα να ψιχαλίσει σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικά πυκνές ομίχλες. Παγετός θα εκδηλωθεί τη νύχτα σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας και σε πεδινά τμήματα της Βόρειας Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 11 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 14, στην Ήπειρο από 2 έως 15, στη Θεσσαλία από 2 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 16 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 10 έως 16-18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ, ενώ στα νότια πελάγη θα επικρατήσει δυτικό ρεύμα εντάσεων 3-5 μποφόρ.

O καιρός σε Αττική-Θεσσαλονίκη

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις, ενώ τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15-16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, ενώ τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13-14 βαθμούς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA