Μενού
Ψευδοροφή στη Φθιώτιδα
Τμήμα ψευδοροφής έπεσε σε λύκειο στη Φθιώτιδα | lamiareport.gr
  • Α-
  • Α+

Παραλίγο σοβαρό ατύχημα σε λύκειο στη Φθιώτιδα το μεσημέρι της Πέμπτης (18/4) όπου, σύμφωνα με το lamiareport.gr, έπεσε τμήμα ψευδοροφής σε σχολική αίθουσα χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί κανείς.

Το ατύχημα στη Φθιώτιδα έλαβε χώρα στο λύκειο Δομοκού, όταν την ώρα που βρισκόντουσαν μαθητές και εκπαιδευτικός σε σχολική αίθουσα, υποχώρησε από το ταβάνι τμήμα ψευδοροφής που συγκρατούσε φωτιστικό.

Κατάρρευση ψευδοροφής στη Φθιώτιδα
Κατάρρευση ψευδοροφής στη Φθιώτιδα | lamiareport.gr

 

Κατάρρευση ψευδοροφής στη Φθιώτιδα
Κατάρρευση ψευδοροφής στη Φθιώτιδα | lamiareport.gr

Εκείνη την ώρα, όπως ειπώθηκε, βρισκόταν σε εξέλιξη μάθημα ενώ στο σημείο βρέθηκαν άμεσα μηχανικοί και ηλεκτρολόγος του Δήμου για την αποκατάσταση των ζημιών και, σύμφωνα με το LamiaReport, αύριο το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά.

Το συγκεκριμένο κτίριο έχει ελεγχθεί από τρία τουλάχιστον κλιμάκια μηχανικών, το αρμόδιο υπουργείο, την εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο για την ΕΕΕ και από τον Δήμο Δομοκό, εξαιτίας των καταστροφών που προκάλεσε στην περιοχή η κακοκαιρία Daniel και Elias.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA