Μενού
Αστυνομία
Αστυνομική επιχείρηση | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Πτώμα γυναίκας εντόπισαν το μεσημέρι της Δευτέρας (29/01) αστυνομικοί σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου συγεκριμένα, γεγονός που σήμανε συναγερμό στις τοπικές Αρχές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Thestival, ένας άνδρας ζούσε για μέρες μέσα σε διαμέρισμα με τη νεκρή του αδερφή, γεγονός που αποκαλύφθηκε σήμερα το μεσημέρι όταν οι κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Αστυνομία για ένα άτομο, που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι στον δρόμο.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου, στη Θεσσαλονίκη, μετέβησαν άμεσα στο σημείο, ενώ σημειώνεται πως για το άτομο υπήρχε εισαγγελική παραγγελία για εγκλεισμό σε δομή ψυχικής υγείας.

Θεσσαλονίκη: Ζούσε με τη νεκρή του αδερφή

Όπως διευκρινίζεται, το άτομο αρχικά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς, ωστόσο μετά από λίγη ώρα, επέτρεψε στους αστυνομικούς να μπουν στο διαμέρισμά του όπου αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του thestival.gr, όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, εντοπισαν τη νεκρή αδερφή του άνδρα σκεπασμένη με κουβέρτες και σεντόνια. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η γυναίκα είχε φύγει από τη ζωή εδώ και αρκετές μέρες.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αλλά και ιατροδικαστής. Προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της γυναίκας. Ο αδερφός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική της Θεσσαλονίκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA