Μενού
paralia
EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία της πνοή στην παραλία του Καράβου, στην Εύβοια, άφησε μία γυναίκα. Τη σορό εντόπισε να επιπλέει κάτοικος της περιοχής και ενημέρωσε τις αρχές. 

Σύμφωνα με το tvstar.gr, η γυναίκα επισκεπτόταν συχνά την παραλία στον δήμο Κύμης - Αλιβερίου και το μεσημέρι της Τρίτης (9/7) εντοπίστηκε να επιπλέει μπρούμυτα. 

Η γυναίκα που την εντόπισε ενημέρωσε άμεσα τις αρχές και στο σημείο έφτασαν άνδρες του λιμενικού που ανέσυραν τη σορό. 

Στο σημείο έφτασαν και μέλη της ομάδας διάσωσης Εύβοιας Sar 312 τα οποία επί 20 λεπτά προσπαθούσαν με ΚΑΡΠΑ να επαναφέρουν τη γυναίκα αλλά ήταν ήδη αργά.

Τη σορό παρέλαβε ασθενοφόρο και ενημερώθηκαν οι οικείοι της θανούσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...