Τραγωδία νωρίς το πρωί της Πέμπτης στου Ζωγράφου, καθώς εξελίσσεται ένα θρίλερ καθώς εντοπίστηκε ένα ζευγάρι χωρίς αισθήσεις τους στον δρόμο, στην οδό Αμμοχώστου.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, φέρεται να έχουν πέσει από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας στου Ζωγράφου όπου και διέμεναν, στον 3ο όροφο.
Όπως μετέδωσε το OPEN ο πατέρας του άνδρα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως το ζευγάρι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Και αυτό είναι ένα ενδεχόμενο που εξετάζει η ΕΛΑΣ.
Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής και αναμένεται το πόρισμα για τα αίτια του θανάτου τους.
Τους δύο ανθρώπους στο οδόστρωμα, εντόπισαν οι παραγωγοί λαϊκής αγοράς που πήγαν στο σημείο για να στήσουν τους πάγκους τους. Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, από τις φωνές τους ξύπνησε και ο πατέρας του άντρα.
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Οι επισκέψεις του ζευγαριού σε ψυχολόγο και το κλινικό «προφίλ» του 50χρονου
- Κρίνο και Αγκάθι: Η ιστορία και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς
- Μητσοτάκης από Βούλα: «Πολλοί νομίζουν ότι κάνω προεκλογική εκστρατεία - Το 2027 οι εκλογές»
- Βραζιλία: Το ανατριχιαστικό στόρι της 21χρονης που σκοτώθηκε σε «rope jumping»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.