Ένας 28χρονος έχασε τη ζωή του το πρωί της Κυριακής (8/9) σε τροχαίο δυστύχημα στην Ηλεία.
Το τροχαίο συνέβη σε δημοτική οδό που οδηγεί από το Κάστρο Κυλλήνης προς τη διασταύρωση που οδηγεί από τη Λυγιά στα Λουτρά.
Το δυστύχημα συνέβη στις 8 το πρωί, όταν περίπου στο μέσο της διαδρομής το μηχανάκι που οδηγούσε ο 28χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με αντιθέτως κινούμενο αυτοκίνητο, σύμφωνα με το ilialive.gr.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 28χρονο στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν πως ο 28χρονος εργαζόταν σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής και εκείνη την ώρα πήγαινε στην εργασία του.
Το Κάστρο βυθίστηκε στο πένθος για το χαμογελαστό και πρόθυμο παλικάρι, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.