Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα (14/10) στην Εύβοια, όταν φορτηγό παρεκτράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό του οδηγού.
Όπως αναφέρει το eviathema, το τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο από Ψαχνά στο ρεύμα προς Βόρεια Εύβοια, λίγο πριν τις 15:00, όταν ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο σε απότομη στροφή και ανετράπη.
Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, καθώς και εθελοντές της Ομάδας Έρευνας και διάσωσης Εύβοιας. Αφού απεγκλωβίστηκε από τη θέση του, ο οδηγός διακομίσθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο.
Αστυνομικοί του ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων πήγαν επίσης στο σημείο για την καταγραφή του ατυχήματος και την ρύθμιση της κυκλοφορίας.
- Λατινοπούλου για το επεισόδιο στην Τήνο: «Κλασική περίπτωση γύφτων – Δεν είναι η πρώτη φορά»
- Ο νέος «χάρτης» της πρωινής ψυχαγωγίας: Πότε κάνουν πρεμιέρα οι εκπομπές
- Η απάντηση για το μυστηριώδες «σύννεφο» που τράβηξε όλα τα βλέμματα - Η εξήγηση του Θοδωρή Κολυδά
- Από το «Νόμος 4000» στα «Κόκκινα Φανάρια» - Η ανυπότακτη Κατερίνα Χέλμη και η σαηεντολογία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.