Μενού
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό ανηλίκου σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, 27 Απριλίου, στην Περιφερειακή Οδό στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το voria.gr, λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι, δύο ΙΧ συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στο ρεύμα προς ανατολικά, λίγο μετά τις Συκιές.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε ένα 3χρονο παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί φέρει κάκωση κεφαλής, ωστόσο, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...