Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (16/11) στην Εύβοια.
Όπως αναφέρει το το evima.gr, ένα Ι.Χ. έπεσε σε ρεματιά στο δρόμο Πλατάνας προς Μεντούλι, λόγω ταχύτητας και ολισθηρότητας του δρόμου.

Το συμβάν δεν είχε αναφερθεί στο Α.Τ. Κύμης, ενώ το όχημα εντοπίστηκε από τον αντιδήμαρχο Κύμης, Αργύρη Πάφρα, ο οποίος βρισκόταν με συνεργεία του δήμου στις γύρω περιοχές, ώστε να αποκαταστήσει προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την επέλαση της κακοκαιρίας.
Ο ίδιος ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία Κύμης, ενώ από το ατύχημα δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.
- 9 Έλληνες celebrities που ήρθαν αντιμέτωποι με UFO
- Προ των πυλών ιστορικός καύσωνας διαρκείας: Η προειδοποίηση του WMO για την Ελλάδα
- Ελληνίδα άφησε άφωνο τον Χάρι Στάιλς: Πούλησε φωτογραφία με τις πατούσες της για να πάει στη συναυλία του
- Βενεζουέλα: Εκατόμβες νεκρών μετά τον διπλό σεισμό - Το Σάββατο μεταβαίνουν διασωστικά συνεργεία από την Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.