Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός μαθητή, σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Μαραθώνα, όταν ένα φορτηγό ξέφυγε της πορείας του, για άγνωστους λόγους, και χτύπησε τον ανήλικο.
Σύμφωνα με το Marathon Today, ο οδηγός ενός λευκού φορτηγού έχασε τον έλεγχο του οχήματος για άγνωστο λόγο και αφού ανέβηκε στο κράσπεδο, πέρασε ξυστά από τη στάση λεωφορείου όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν μαθητές και κατέληξε σταμάτησε πάνω σε συρματοπλέγματα.
Από το τροχαίο στον Μαραθώνα τραυματίστηκε σοβαρά ο μαθητής Λυκείου ο οποίος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί συντριπτικά κατάγματα σε κνήμη, περόνη και ποδοκνημική του αριστερού του ποδιού, όπως επίσης και στο αριστερό του χέρι.
Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.