Στιγμές τρόμου βίωσαν τρεις ανήλικοι στη Χαλκίδα στους οποίους, όπως αναφέρει το evima.gr, τούς επιτέθηκε ένας άγνωστος άνδρας με μαχαίρι με απώτερο σκοπό να τους ληστέψει.
Οι ίδιες πληροφορίες διευκρινίζουν πως ο άνδρας ήταν γύρω στα 25, και πλησίασε τους ανήλικους μαθητές από την Εύβοια την ώρα που περίμεναν τον Προαστιακό του ΟΣΕ.
Με την απειλή μαχαιριού, ο άγνωστος ζήτησε απο τα παιδιά τα χρήματα που είχαν στις τσέπες τους, με αυτόπτη μάρτυρα στο περιστατικό, να καλεί την αστυνομία. Άμεσα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Ο δράστης, τη στιγμή που έφτασε ο συρμός του ΟΣΕ στη Χαλκίδα, τράπηκε σε φυγή, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Σε βάρος του, μάλιστα, κατατέθηκε μήνυση.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.