Σε πνιγμό οφείλεται, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος των δύο 16χρονων ξαδέλφων, οι σοροί των οποίων ανασύρθηκαν, χθες το απόγευμα, από την κοίτη του ποταμού Κόσυνθου, στην Ξάνθη.
Από τη νεκροψία - νεκροτομή που διεξήγαγε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης φαίνεται να προκύπτει ότι οι θάνατοί τους τοποθετούνται χρονικά μεταξύ τους την ίδια ώρα, εντός υδάτων, ενώ δεν διαπιστώθηκαν ίχνη κακώσεων, ούτε εξωτερικά ούτε εσωτερικά τραύματα.
Συνεκτιμώντας τα δεδομένα της ιατροδικαστικής έρευνας, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ένας από τους ανήλικους να προσπάθησε να βοηθήσει τον άλλο, όταν αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσε να βγει από τα νερά.
- Πτήση εφιάλτης χωρίς κλιματισμό: Οι επιβάτες λιποθυμούσαν και έκαναν εμετό λόγω των υψηλών θερμοκρασιών
- Σάσα Μπάστα: Ξετρελάθηκε με τον πιτσιρικά που έπαιξε κλαρίνο στην Ηλεία - Ο ξέφρενος χορός
- «Έφυγα για να δουλέψω και ο σύντροφός μου παντρεύτηκε»: 7 διάσημοι που έμαθαν ότι χωρίζουν από τα media
- 5 φανταστικά γλυκά που τρώγαμε τα καλοκαίρια των '90s
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.