Σε πνιγμό οφείλεται, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος των δύο 16χρονων ξαδέλφων, οι σοροί των οποίων ανασύρθηκαν, χθες το απόγευμα, από την κοίτη του ποταμού Κόσυνθου, στην Ξάνθη.
Από τη νεκροψία - νεκροτομή που διεξήγαγε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης φαίνεται να προκύπτει ότι οι θάνατοί τους τοποθετούνται χρονικά μεταξύ τους την ίδια ώρα, εντός υδάτων, ενώ δεν διαπιστώθηκαν ίχνη κακώσεων, ούτε εξωτερικά ούτε εσωτερικά τραύματα.
Συνεκτιμώντας τα δεδομένα της ιατροδικαστικής έρευνας, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ένας από τους ανήλικους να προσπάθησε να βοηθήσει τον άλλο, όταν αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσε να βγει από τα νερά.
- Δημοσκόπηση Star: Ενισχυμένοι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ - Πόσο ανησυχούν οι πολίτες για τις επιπτώσεις του πολέμου
- Σισμίκ 1987: Η μοναδική φορά που η Ελλάδα έδειξε τα δόντια της στην Άγκυρα
- Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας - Η ανακοίνωση του Υπουργείου
- Όταν η Μαρινέλλα συνάντησε στη σκηνή την «σωσία» της Τάκη Ζαχαράτο - «Δεν με κάνεις καλά, αγάπη μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.