Διανύουμε ήδη τις πρώτες μέρες του Ιουλίου και ξεκίνησαν οι εξορμήσεις των πρώτων αδειούχων για τα νησιά της Ελλάδας.
Στο λιμάνι του Πειραιά η πληρότητα φαίνεται να αγγίζει το 100% και οι κρατήσεις είναι αυξημένες για το επόμενο δεκαπενθήμερο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Λιμενικού, από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν σήμερα (12/7) 26 πλοία για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Αργοσαρωνικό και Κρήτη.
Θεσσαλονίκη: Η πληρότητα άγγιξε το 80%
Αντίστοιχη είναι η εικόνα, και στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με τα πλοία να αναχωρούν για τις Σποράδες.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, περίπου 600 επιβάτες αναχωρούν σήμερα για Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο ενώ η πληρότητα άγγιξε το 80%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, αυτή τη στιγμή εκτελούνται 4 δρομολόγια ανά εβδομάδα. Από τις 14 Ιουλίου και μέχρι το τέλος Αυγούστου αναμένεται να αυξηθούν και να φτάσουν τα 5.
- Λεκτικός: Το «μήνυμα του διαβόλου» και το μοιραίο τσίμπημα του σκορπιού
- Χασάπης του Ροστόφ: Ο «Κόκκινος αντεροβγάλτης» που σκόρπισε θάνατο στη Σοβιετική Ένωση
- «Πέντε μισθούς»: Τα αστρονομικά χρήματα που κέρδιζαν οι μουσικοί σε πανηγύρια του '50
- Ηλικιωμένα αδέρφια παίζουν... σφαλιάρες live για περιουσία στη Μύκονο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.