Μενού
  • Α-
  • Α+

Καθώς διανύουμε έναν και πλέον χρόνο από την αρχή της παγκόσμιας πανδημίας, είναι αναπόφευκτο ακόμη και άνδρες σαν τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ να φόρτωσαν μερικά παραπάνω κιλά στο σώμα τους. Το κλείσιμο των γυμναστηρίων και η απομόνωση μέσα στο σπίτι δεν υπήρξαν σύμμαχοι για ικανοποιητική πρόοδο του μυϊκού συστήματος ή τη διατήρηση του φυσιολογικού βάρους, και όπως αποδεικνύεται, ο «αγέραστος» βασιλιάς των ταινιών δράσης και πολυβραβευμένος bodybuilder, είδε το γυμνασμένο σώμα του να βαραίνει κατά 5 κιλά.

«Όταν φοράω φαρδιά και σκούρα ρούχα κατά τη διάρκεια του Zoom φαίνομαι μια χαρά, αλλά όταν κοιτάζω το σώμα μου στον καθρέφτη πριν πέσω για ύπνο το βράδυ, βλέπω την κοιλιά μου να έχει καλυφθεί από λίπος. Και νευριάζω, λέγοντας στον εαυτό μου: Άρνολντ, κέρδισες 13 τίτλους bodybuilding, το Βιβλίο Γκίνες σε έχει κατατάξει ως τον πιο τέλεια γυμνασμένο και μυϊκά ανεπτυγμένο άνδρα στην ιστορία του κόσμου! Τι στο διάολο συνέβη στο six pack σου; Αυτό είναι καταθλιπτικό», έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram ο 73χρονος θρύλος της σωματικής διάπλασης, τονίζοντας: «Θα επιστρέψω στα 98 κιλά μου, μέσα σε ένα μήνα. Ποιος είναι μαζί μου;».

Μολονότι τον περασμένο Οκτώβριο υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση καρδιάς, ο Σβαρτζενέγκερ δεν είναι από τους τύπους που θα το βάλει κάτω. Αν κάποιος είναι ένα ζωντανό παράδειγμα για το πώς κάθε άνδρας πρέπει διαρκώς να προκαλεί τον εαυτό του χωρίς δικαιολογίες, αυτός είναι ο ένας και μοναδικός Άρνολντ. «Τον επόμενο μήνα θα εμφανιστώ ξανά στο Instagram με γραμμωμένους κοιλιακούς, επιστρέφοντας στα φυσιολογικά κιλά μου», γράφει, καλώντας τους ακόλουθούς του να πράξουν το ίδιο.

https://www.instagram.com/p/CMVZg0ag5Nv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

 Την μακροσκελή ανάρτησή του συμπλήρωσε με μια παρότρυνση προς όλους τους θαυμαστές του: «Όλοι βιώνουμε ένα πισωγύρισμα στο σώμα μας αυτή την περίοδο, αλλά δεν είναι κάτι μόνιμο. Όλοι μπορείτε να επανέλθετε στο καλό σώμα σας μετά την πανδημία. Ελάτε να μοιραστείτε μαζί μου τις συμβουλές και τις ιδέες μου για το πώς να τρώτε υγιεινά, να γυμνάζεστε καλύτερα στο σπίτι και να διατηρείτε την θετική σας ενέργεια μέχρι το τέλος της καραντίνας. Ποιος είναι μαζί μου;».

https://www.instagram.com/p/CIUDlCHAD6m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA