Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα προϊόντα σόγιας περιλαμβάνουν τρόφιμα όπως γάλα σόγιας, τοφού, τέμπε και σπόρους σόγιας (αλλιώς γνωστά ως edamame) και αποτελούν εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, φυτικών ινών, βιταμινών Β, ωμέγα-3 λιπαρών οξέων και σιδήρου. Ωστόσο, παρά τη θρεπτική τους αξία, τα προϊόντα σόγιας έχουν αποκτήσει κακή φήμη ως καρκινογόνα, ανθυγιεινά και/ή μη ασφαλή.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA