Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξινά βγήκαν τα επινίκια για την κατάκτηση του Grand Prix του Μονακό στη Formula 1, στον Μεξικανό πιλότο της Red Bull, Sergio Perez, ο οποίος μετά τη μεγάλη νίκη του, φαίνεται πως το γιόρτασε λίγο παραπάνω σε ένα πάρτι με πολλά κορίτσια που βρέθηκαν για να τιμήσουν τον νικητή. 

Διαβάστε ακόμη: Spetses Classic Yacht Regatta 2022: Ο κορυφαίος Διεθνής Αγώνας Σκαφών επιστρέφει 23 με 26/6

Επειδή όμως δεν βρισκόμαστε στην εποχή του...  Νίκι Λάουντα, όπου οι γυναίκες των πιλότων τους έβρισκαν μόνο στο τηλέφωνο του ξενοδοχείου, τα βίντεο και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media από το πάρτι του Perez, έβαλαν φωτιά στο σπίτι του. Ο ίδιος φαίνεται πως ήπιε μερικά ποτά παραπάνω, ήρθε στο κέφι και άρχισε να χορεύει προκλητικά με μια από τις κοπέλες και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε ορισμένες στιγμές με τον Μεξικανό οδηγό της Red Bull να μπαίνει σε μπελάδες!

Η γυναίκα του ήταν σπίτι με το νεογέννητο παιδί τους

Για την ακρίβεια στα βίντεο φαίνεται πως ο Perez έγινε περισσότερο εκδηλωτικός από όσο θα έπρεπε και βρισκόμενος σε εύθυμη κατάσταση μετά από κατανάλωση αλκοόλ διασκέδαζε με τα κορίτσια του πάρτι, χορεύοντας, αλλά και πιάνοντάς τες πιο... τρυφερά από όσο θα επέτρεπε η σύζυγός του Καρόλα, η οποία βρισκόταν στο σπίτι τους το Μεξικό, καθώς είχε λίγες μόνο ημέρες που έφερε στον κόσμο το τρίτο τους παιδί.

Τα επίμαχα βίντεο δείχνουν τον Perez σε ένα πάρτι που έγινε σε γιοτ στο Μονακό, αλλά και σε ένα κλαμπ του πριγκιπάτου. Ο νικητής του Μονακό φαίνεται να ήρθε κοντά με μια μυστηριώδη μελαχρινή (αν και τα social επιχειρηματολογούν υπέρ της εκδοχής ότι ο Μεξικανός απλά μιλούσε στο αυτί της μελαχρινής κυρίας και δεν τη φιλούσε), αλλά και να χορεύει αρκετά στενά με μια ξανθιά κοπέλα.

Παντόφλα και «είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ»

Ετσι, ο «Τσέκο» αναγκάστηκε να απολογηθεί δημοσίως, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για τις πράξεις του (χωρίς να διευκρινίζει ποιες, χωρίς όμως να διαψεύδει και κάτι), περιέγραψε την όλη κατάσταση σαν ένα... κακό πάρτι και ισχυρίστηκε ότι η σχέση του με την σύζυγό του Καρόλα είναι πιο δυνατή από ποτέ.

«Είδα τα βίντεο που κυκλοφορούν για μένα και αναλαμβάνω την ευθύνη γι' αυτά. Ήταν ένα κακό πάρτι, δεν ήξερα πώς να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων, αλλά ήταν ακριβώς αυτό, ένα πολύ κακό πάρτι. Οι κοντινοί μου άνθρωποι γνωρίζουν τις αξίες μου και τι άνθρωπος είμαι. Για όσους με ρωτούν, είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ, εγώ και η σύζυγός μου. Και για όσους θέλουν απλώς να μας πληγώσουν, σας εύχομαι τα καλύτερα. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας και ζητώ συγγνώμη από όλους όσους με αγαπούν γιατί αυτά τα βίντεο δεν με αντιπροσωπεύουν, καθόλου. Δεν θα ξαναμιλήσουμε γι' αυτό το θέμα, το οποίο μας κάνει μόνο να ξεχνάμε τη μεγάλη στιγμή που ζούμε ως οικογένεια. Σας ευχαριστούμε», ανέφερε ο ίδιος και μια... παντόφλα ακούστηκε να πέφτει στο πάτωμα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA