Μενού
  • Α-
  • Α+

Με τον καλύτερο τρόπο για τη Red Bull Racing και το χειρότερο για την Mercedes-AMG ολοκληρώθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές στο Grand Prix της Αυστρίας. Ο Μαξ Φερστάπεν νίκησε στο φινάλε τους Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ και εξασφάλισε την τρίτη φετινή του pole position. 

Η διαφορά του περσινού παγκόσμιου πρωταθλητή από τους δύο οδηγούς της Scuderia Ferrari ήταν μόλις 29 και 82 χιλιοστά του δευτερολέπτου, αντίστοιχα. Τον τέταρτο καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Σέρχιο Πέρεζ (Red Bull Racing) και τον έκτο ο Εστεμπάν Οκόν της Alpine.

Αντίθετα με τους οδηγούς της Red Bull Racing και της Scuderia Ferrari, το δίδυμο της Mercedes-AMG είχε ένα καταστροφικό απόγευμα στο Σπίλμπεργκ. Οι Λούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ εγκατέλειψαν στο Q3 από έξοδο, στην προσπάθειά τους να σημειώσουν καλό χρόνο. Πλέον θα εκκινήσουν από τη 10η και την 5η θέση αντίστοιχα στον αγώνα σπριντ του Σαββάτου (5.30 μμ, ώρα Ελλάδας). 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA