Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Hogwarts Legacy έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2022 από ττην Warner Bros. Interactive Entertainment Inc. και το Avalanche Software. Όταν οι παίκτες ξεκινούν το παιχνίδι, θα μπορούν να δημιουργήσουν έναν χαρακτήρα που θα έχει αρσενική ή θηλυκή φωνή, ανεξάρτητα από το πώς μοιάζει το σώμα τους, σύμφωνα με άτομα που συμμετέχουν στη διαμόρφωση του παιχνιδιού. Όπως αναφέρει το Bloomberg, τα άτομα ζήτησαν να μείνουν ανώνυμα επειδή δεν είχαν εξουσιοδότηση να μιλήσουν στον Τύπο.

Στη συνέχεια, οι παίκτες θα μπορούν να προχωρήσουν σε μία από τις δύο επιλογές - «μάγισσα» ή «μάγος» - η οποία και θα καθορίσει τον κοιτώνα που θα τοποθετηθούν στο μαγικό σχολείο του Χόγκουαρτς και πώς θα αντιμετωπίζονται από άλλους χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Αν και αυτό το επίπεδο προσαρμογής έχει γίνει πια συνηθισμένο στα βιντεοπαιχνίδια, είναι κάτι αξιοσημείωτο για το Hogwarts Legacy. Το περασμένο καλοκαίρι, η J.K. Rowling έκανε πολλά σχόλια που θεωρήθηκαν υποτιμητικά για τους τρανσέξουαλ με πολλούς να αντιδρούν, συμπεριλαμβανομένων των πρωταγωνιστών του Χάρι Πότερ, των Daniel Radcliffe και Emma Watson.

Ως αποτέλεσμα, ορισμένα μέλη της ομάδας ανάπτυξης του Hogwarts Legacy πίεσαν για την προσαρμογή των χαρακτήρων και ακόμη και για την προσθήκη ενός τρανσέξουαλ χαρακτήρα. Αρχικά υπήρχαν αντιδράσεις από τους διοικούντες, ανέφεραν άτομα εξοικειωμένα με το παιχνίδι, αλλά αυτή τη στιγμή η προσαρμογή χαρακτήρων περιλαμβάνεται στο παιχνίδι. Ένας εκπρόσωπος της Warner Bros αρνήθηκε να σχολιάσει.

Ο Χάρι Πότερ είναι ένα από τα πιο προσοδοφόρα franchise στον τομέα της ψυχαγωγίας. Η σειρά ταινιών κατείχε την τρίτη θέση όλων των εποχών στα έσοδα με 7,7 δισ. δολάρια, ενώ η Rowling έχει πουλήσει περισσότερα από μισό δισεκατομμύριο βιβλία, περισσότερα από οποιονδήποτε συγγραφέα στην ιστορία.

Διαβάστε ακόμα

Kanye West: Το αστρονομικό ποσό που επένδυσε... για να βγει Πρόεδρος των ΗΠΑ

MasterChef: Ο Πάνος Ράπτης αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε οικειοθελώς από το διαγωνισμό μαγειρικής

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA