Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Dalliance House δεν χρειάζεται συστάσεις. Και μπορεί να είναι κλισέ μια τέτοια φράση για να ξεκινήσεις ένα αφιέρωμα σε brunch, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή είναι και η αλήθεια. Γιατί εδώ και 8 χρόνια η συγκεκριμένη γωνιά στην Κηφισιά κερδίζει σταθερά μια θέση στις πρώτες επιλογές των φαν των βορείων προαστίων – και όχι μόνο. 

Μια υπέροχη βεράντα, μια εντυπωσιακή αυλή και ένα νεοκλασικό ψηλοτάβανο αρχοντικό δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για κάθε στιγμή της ημέρας, κάθε εποχή και κάθε παρέα. Στο εσωτερικό του αγαπημένου σποτ της Κηφισιάς ο 19ος αιώνας συναντά τον 21ο και το ρετρό μαθαίνει τις πιο σύγχρονες τάσεις στη διακόσμηση. Το Dalliance House κάνει καθημερινά ένα ταξίδι στο παρελθόν, περνώντας από το παρόν και ατενίζοντας το μέλλον και αυτή η διαδρομή είναι μάλλον που το κάνει να ξεχωρίζει και να απευθύνεται σε όλους. 

Φυσικά, αυτό το μέρος δεν είναι μόνο για brunch. Αν έρθεις, όμως, από το πρωί μέχρι το απόγευμα εδώ, έχεις και αυτή την επιλογή και σίγουρα αξίζει να την εκμεταλλευτείς συνδυάζοντάς τη με την αγαπημένη μας Heineken 0.0 που σπάει τις προκαταλήψεις σχετικά με τις καθιερωμένες στιγμές κατανάλωσης της μπίρας με αλκοόλ. Ο Βασίλης Τζίμας επιμελείται το μενού και έχει βρει τον τρόπο χωρίς περιττά στοιχεία να απογειώνει τις κλασικές αξίες μέσα από τις πιο σωστές επιλογές και τους ιδανικούς συνδυασμούς. 

Ποια είναι τα πιάτα που ξεχωρίσαμε; Τα φωτογραφίσαμε, τα δοκιμάσαμε και τα παρουσιάζουμε.

Ποσέ αυγά

Με αβοκάντο και πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί, αυτά τα ποσέ αυγά είναι μια προσθήκη στο μενού που πρέπει να δοκιμάσεις αυτόν τον Σεπτέμβρη. 

Αυγά benedict με back bacon

Σε φρυγανισμένο brioche, με ρόκα και σάλτσα hollandaise, τα benedict με το μπέικον δημιουργούν ένα γευστικό και απολαυστικό πιάτο που δείχνει τον δρόμο προς το τέλειο brunch.

Scrambled eggs με καπνιστό σολομό

Και πάλι σε φρυγανισμένο ψωμί, αλλά με σχοινόπρασο αυτή τη φορά, τα scrambled με τον σολομό αποτελούν μια ακόμη κλασική επιλογή – πάντα με το σωστό twist. Αν μάλιστα τα συνδυάσεις με τη Heineken 0.0, μπορείς να τα απογειώσεις ακόμα περισσότερο: Η τέλεια ισορροπημένη της γεύση με το απαλό άρωμα βύνης θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο τα αρώματα του πιάτου και θα το μετατρέψουν στην απόλυτη brunch εμπειρία.

Pancakes με σπιτική πραλίνα

Για το τέλος, η γλυκιά γεύση που αναζητούμε όλοι. Pancakes με σπιτική πραλίνα, μπανάνα και μπισκότο. Αυτά τα τρία υλικά. Χωρίς σχόλια.

To brunch σερβίρεται καθημερινά 10.00-18.00.

The Dalliance House, Κυριαζή 19, Κηφισιά, 210 62 30 775, Facebook, Instagram

Φωτογραφίες: Δώρα Δημητρίου

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA