Μενού
  • Α-
  • Α+

Όσοι αγαπούν τη Νέα Σμύρνη, ξέρουν πολύ καλά ότι μια από τις μεγαλύτερες αρετές της είναι οι ασταμάτητες εκπλήξεις που επιφυλάσσει στους επισκέπτες της. Όταν μάλιστα αυτές οι εκπλήξεις είναι γαστρονομικές, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα.

Μια τέτοια έκπληξη μας περίμενε μόλις φτάσαμε στο Gaston (25ης Μαρτίου 15), ακριβώς πάνω στην κεντρική πλατεία της περιοχής. Πρόκειται για ένα all day μαγαζί με industrial επιρροές και ατμοσφαιρικό χαρακτήρα, το οποίο καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα προσφέρει ένα λαχταριστό brunch μενού με προτάσεις που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Γεύσεις, αρώματα και ολόφρεσκα υλικά σε μια σειρά από πιάτα που συνδυάζουν ιδανικά την ελληνική και την ιταλική κουζίνα (όπως ο καγιανάς με το τσορίθο), προσφέρουν ένα boost ενέργειας για να ξεκινήσει δυναμικά η μέρα (όπως τα yogurt bowls με granola και φρούτα) και ταιριάζουν απόλυτα με μια δροσερή Heineken 0.0, την ξεχωριστή μπίρα χωρίς αλκοόλ που ξεπερνά τα στερεότυπα σχετικά με τις καθιερωμένες στιγμές κατανάλωσης της κλασικής μπίρας.

Κατά την επίσκεψή μας στο Gaston δυσκολευτήκαμε πολύ να αποφασίσουμε ποια πιάτα θα δοκιμάζαμε. Έτσι, σκεφτήκαμε να αφεθούμε στα χέρια των ειδικών και να απολαύσουμε τις δικές τους προτάσεις. Πάρτε, λοιπόν, μια γεύση από το δικό μας brunch.

Μοnte Christo

H all time classic επιλογή για brunch. Λαχταριστό French Toast με τυρί τσένταρ, καπνιστή γαλοπούλα, μαγιονέζα και τηγανητό αυγό.

Μια διαφορετική πρόταση για τους λάτρεις των ιδιαίτερων γεύσεων. Αφράτη βάφλα με ποσέ αυγά, καπνιστό σολoμό και σάλτσα Ολλαντέζ. Ό,τι πρέπει για να συνδυαστεί με τις φρουτώδεις νότες και το απαλό σώμα βύνης μιας Heineken 0.0.

Η απόλυτη επιλογή για τους λάτρεις του γλυκού. Zουμερά pancakes με ανάμεικτη σοκολάτα, κομμάτια brownie και αλμυρή καραμέλα.

Gaston25ης Μαρτίου 15, Νέα Σμύρνη, 210 9319454, Facebook, Instagram

Φωτογραφίες: Δώρα Δημητρίου

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA