Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Maya Aggelou, αφροαμερικανίδα συγγραφέας, ακτιβίστρια, πανεπιστημιακή και στέλεχος της Αμερικανικής Κίνησης για τα ανθρώπινα δικαιώματα σε ένα από τα διαγγέλματα της τη δεκαετία του 50’ υποστήριζε ότι, «Οι άνθρωποι μπορεί να μη θυμούνται τι έκανες ή τι τους είπες, αλλά πάντα θα θυμούνται πώς τους έκανες να αισθανθούν»,

 Και είναι αλήθεια!

Τα Χριστούγεννα αποτελούν την ιδανικότερη περίοδο για να κάνουμε τους συνεργάτες μας, τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τους δικούς μας ανθρώπους να νιώσουν συναισθήματα, να χαμογελάσουν, να ξεφύγουν από την καθημερινότητα.

Στην αναζήτηση για τα πιο αντιπροσωπευτικά δώρα, φέτος δοκίμασε την ανατροπή. Αναζήτησε δώρα που θα κάνουν την διαφορά και ταυτόχρονα θα συνοδέψουν με τον πιο απολαυστικό τρόπο τα εορταστικά γεύματα των ημερών. Η γαστρονομία, με τις επιλογές της Olympic Terra  θα ταξιδέψει τις αισθήσεις… και εσύ θα έχεις πρωτοτυπήσεις ουσιαστικά.

Η Olympic Terra αναγνωρίζοντας τον πλούτο της μητέρας Γης και την ευεργετική επίδραση της φύσης στον ανθρώπινο οργανισμό συνδυάζει τους καρπούς της αρώνιας - superfood - με χυμούς και φρούτα, - φράουλα, σταφύλι, πράσινο μήλο, πορτοκάλι σαγκουίνι - σοκολάτα χωρίς ζάχαρη, χωρίς λιπαρά και δημιουργεί μια σειρά Premium - Luxury προϊόντων Fruit Spread καθημερινής διατροφής, με Healthy χαρακτηριστικά, χωρίς ζάχαρη, χωρίς συντηρητικά, vegan, χωρίς γλουτένη.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για το εναλλακτικό δώρο που θα επιλέξεις

Οι υπερτροφές (superfoods στην αγγλική ορολογία) είναι τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά και θεραπευτικά συστατικά, παρέχουν πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό, ενεργοποιούν το μεταβολισμό χαρίζοντας ταυτόχρονα ευεξία, ενέργεια και αντοχή για να αντεπεξέλθουμε στη γεμάτη απαιτήσεις σύγχρονη καθημερινότητά μας.

Tα προϊόντα της Olympic Terra δημιουργούνται χωρίς βρασμό, σε σύγχρονα πιστοποιημένα εργαστήρια μέσα από καινοτόμες μεθόδους επεξεργασίας εφαρμόζοντας τα πλέον αυστηρά διεθνή πρωτόκολλα παρασκευής τροφίμων και σύμφωνα με την τελευταία Ευρωπαϊκή Οδηγία Novel Food .

Η μέθοδος επεξεργασίας που ακολουθείται στην παραγωγή, επιτρέπει να διατηρούνται ακέραια όλα τα οργανοληπτικά στοιχεία των καρπών και των φρούτων που χρησιμοποιούνται αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τη μοναδική τους γεύση, τα πλούσια θρεπτικά χαρακτηριστικά και τις βιταμίνες τους. 

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προϊόντων αποτελούν, η υψηλή περιεκτικότητα φρούτων από βιολογικές καλλιέργειες με τα φυσικά γλυκαντικά των φρούτων (Χωρίς Ζάχαρη) και η διαδικασία της επεξεργασίας των πρώτων υλών, που μηδενίζει τις απώλειες των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών.

Η Olympic Terra δημιουργήθηκε για να προσφέρει προϊόντα με υγιή προσανατολισμό από φυτικές υπερτροφές υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, βάζοντας στην καθημερινή διατροφή προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας από πρώτες ύλες Ελληνικής ταυτότητας με Μεσογειακό χαρακτήρα. Αποτελούν ιδανική επιλογή για αυτούς που επιλέγουν έναν διαφορετικό τρόπο διατροφής και στάση ζωής αναζητώντας τροφές φυτικής προέλευσης από την κατηγορία των Vegetarian, των Vegans και των Gluten Free.

Θα είναι μεγάλη μας τιμή, αυτές τις γιορτές, να δώσουμε γεύσεις και αρώματα στα Επιχειρηματικά σας Δώρα!

Tα προϊόντα της Olympic Terra είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα, αλλά μπορούν να έρθουν άμεσα και στο χώρο σας με την ηλεκτρονική σας παραγγελία μέσα από τα συνεργαζόμενα με την εταιρεία μας e-shop

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA