Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας κατηγορούμενος για τον βιασμό 13χρονης, σε επαρχιακή πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με το GrTimes, από την έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης επισκεπτόταν το σπίτι της ανήλικης και δάνειζε χρηματικά ποσά στον πατέρα της ή του παρείχε τροφή, ενώ ύστερα από κάθε σεξουαλική πράξη έδινε δύο ή πέντε ευρώ στο ανήλικο θύμα του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δικογραφία, από το καλοκαίρι του 2019 έως την 13η Μαρτίου 2020, ο κατηγορούμενος - τουλάχιστον πέντε φορές - κακοποίησε σεξουαλικά την 13χρονη, χτυπώντας και εξυβρίζοντας της, ενώ «εκμεταλλευόταν το γεγονός ότι υπολειπόταν σε σχέση με την ηλικίας της, ως προς τους δείκτες ανάπτυξης και ανήκε στην ευρύτερη οικογένεια του». 

Αστυνομικοί τον συνέλαβαν απ’ αυτοφώρω τον Μάρτιο 2020, όταν άρπαξε το κορίτσι και το οδήγησε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς και απόπειρα παράνομης βίας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των διωκτικών αρχών, μάλιστα, ο φερόμενος ως δράστης φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε την ανήλικη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA