Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι ενώ ήταν και η ίδια μητέρα (σ.σ. ενός κοριτσιού), παρ’ όλα αυτά μπόρεσε να αποπλανήσει ένα ανήλικο παιδί. Μάλιστα, όπως έγραψε και νωρίτερα το reader.gr, ήταν τέτοια η επιρροή της πάνω του ώστε ο 13χρονος σκαρφίζονταν διάφορες δικαιολογίες και ψέματα για να φεύγει από το σπίτι μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, προκειμένου να συναντηθούν. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η 36χρονη καθηγήτρια παρέσυρε τον ανήλικο μαθητή της στο σπίτι του (σ.σ. την ώρα που όλοι νόμιζαν ότι έκανε ιδιαίτερο μάθημα φιλολογίας), στο Ι.Χ. αυτοκίνητο της και σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής.

Η ίδια πάντως φρόντιζε όχι απλά να τηρεί χαμηλό προφίλ αλλά ακόμη και να κρύβει ότι είναι σε διάσταση με τον σύζυγο της. Ήταν τέτοια η επιρροή που ασκούσε στον ανήλικο, ώστε αν η μητέρα του δεν έβρισκε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και στο κινητό τηλέφωνο της προκλητικές φωτογραφίες της, ο 13χρονος μαθητής δεν θα μιλούσε ποτέ. Φέρεται, άλλωστε, να τον είχε πείσει πως όχι μόνο είναι ιδανικό ζευγάρι, αλλά σε λίγα χρόνια –όταν θα ενηλικιώνονταν- θα μπορούσαν ακόμη και να ζήσουν μαζί.

Ο ανήλικος είναι σοκαρισμένος από την τροπή που πήρε η υπόθεση, γι’ αυτό και παραμένει σε συνεχή παρακολούθηση από ειδικούς παιδοψυχολόγους, προκειμένου να μπορέσει να καταθέσει κιόλας στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

Διαβάστε Ακόμα 

Φρίκη στα Χανιά: Βρέθηκε αποκεφαλισμένη σορός - Ζώα κατακρεούργησαν το κεφάλι

Αποπλάνηση 13χρονου: Σοκάρει η δικογραφία για την 35χρονη φιλόλογο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA