Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ραντεβού σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής έκανε η 36χρονη φιλόλογος με τον 13χρονο μαθητή

Ραντεβού σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής έκλεινε, σύμφωνα με πληροφορίες, η 36χρονη καθηγήτρια στον 13χρονο μαθητή τον οποίον όχι μόνο είχε αποπλανήσει αλλά είχε πείσει ότι είναι η γυναίκα της ζωής του.

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι ενώ ήταν και η ίδια μητέρα (σ.σ. ενός κοριτσιού), παρ’ όλα αυτά μπόρεσε να αποπλανήσει ένα ανήλικο παιδί. Μάλιστα, όπως έγραψε και νωρίτερα το reader.gr, ήταν τέτοια η επιρροή της πάνω του ώστε ο 13χρονος σκαρφίζονταν διάφορες δικαιολογίες και ψέματα για να φεύγει από το σπίτι μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, προκειμένου να συναντηθούν. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η 36χρονη καθηγήτρια παρέσυρε τον ανήλικο μαθητή της στο σπίτι του (σ.σ. την ώρα που όλοι νόμιζαν ότι έκανε ιδιαίτερο μάθημα φιλολογίας), στο Ι.Χ. αυτοκίνητο της και σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής.

Η ίδια πάντως φρόντιζε όχι απλά να τηρεί χαμηλό προφίλ αλλά ακόμη και να κρύβει ότι είναι σε διάσταση με τον σύζυγο της. Ήταν τέτοια η επιρροή που ασκούσε στον ανήλικο, ώστε αν η μητέρα του δεν έβρισκε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και στο κινητό τηλέφωνο της προκλητικές φωτογραφίες της, ο 13χρονος μαθητής δεν θα μιλούσε ποτέ. Φέρεται, άλλωστε, να τον είχε πείσει πως όχι μόνο είναι ιδανικό ζευγάρι, αλλά σε λίγα χρόνια –όταν θα ενηλικιώνονταν- θα μπορούσαν ακόμη και να ζήσουν μαζί.

Ο ανήλικος είναι σοκαρισμένος από την τροπή που πήρε η υπόθεση, γι’ αυτό και παραμένει σε συνεχή παρακολούθηση από ειδικούς παιδοψυχολόγους, προκειμένου να μπορέσει να καταθέσει κιόλας στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

Διαβάστε Ακόμα 

Φρίκη στα Χανιά: Βρέθηκε αποκεφαλισμένη σορός - Ζώα κατακρεούργησαν το κεφάλι

Αποπλάνηση 13χρονου: Σοκάρει η δικογραφία για την 35χρονη φιλόλογο

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#Αποπλάνηση #Σύλληψη