Μενού
  • Α-
  • Α+

Προβλήματα και στην γνωστή χορεύτρια και influencer, Αναστασία Γιούσεφ, φαίνεται να δημιούργησε ο 32χρονος από τη Ναύπακτο που δολοφόνησε το βράδυ τηξς Παρασκευής τον 35χρονο Σπύρο Καρέλη μέσα στο κατάστημα επίπλων που διατηρούσε. Ο δράστης είχε την εντύπωση πως ο κ .Καρέλης είχε παράνομο δεσμό με την κοπέλα που ήταν ερωτευμένος.  

Οπως έγινε γνωστό, ο δράστης είχε εμμονή με μία κοπέλα που τον είχε απορρίψει πολλάκις στο παρελθόν. Σύμφωνα με φίλους του άτυχου επιχειρηματία, ο δράστης θεωρούσε εμπόδιο τον 35χρονο στην "προσπάθειά" του να συνάψει σχέση με την κοπέλα, και μάλιστα εξέφραζε σε αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την οργή του για τον άτυχο 35χρονο, βρίζοντας και απειλώντας τόσο εκείνον όσο και τη μητέρα του. Ο δράστης κατηγορείται τώρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και μεταφέρεται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η γνωστή χορεύτρια, Αναστασία Γιούσεφ δήλωσε στην κάμερα του ΑΝΤ1:«Πριν από τέσσερα χρόνια τον πέτυχα σε ένα beach bar στη Ναύπακτο που είχα πάει για να χορέψω. Εκεί μου συστήθηκε, μου ζήτησε να βγάλουμε μία φωτογραφία. Φαινόταν πιεστικός, περίεργος τύπος, εμμονικός, σε σημείο παθολογικό. Μου είχε γίνει στενός κορσές, μου έστελνε μηνύματα για το πότε να βρεθούμε και εγώ από ευγένεια και επαγγελματισμό προσπαθούσα να κρατήσω τις ισορροπίες»,

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA