Μενού
  • Α-
  • Α+

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ο νεαρός είχε βγάλει για βόλτα τον σκύλο του στην περιοχή.

Όπως φέρεται να έχει καταθέσει στην ΕΛ.ΑΣ., η ομάδα των Αλγερινών τον προσέγγισε με το πρόσχημα να του πουλήσει ναρκωτικά.

Όταν ο 20χρονος αρνήθηκε και επιχείρησε να συνεχίσει τη βόλτα του, τότε η συμμορία του όρμησε, τον χτύπησε άγρια και του άρπαξε τα περίπου 50 ευρώ που είχε πάνω του, το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και το σκύλο.

Μάλιστα, ένας από τους κακοποιούς τον απείλησε και με μαχαίρι προκειμένου να του πάρει το σκύλο.

Μετά την κατάθεση του νεαρού στο Τ.Α. Εξαρχείων, ξεκίνησε έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ να συλλαμβάνουν δύο από τα μέλη της συμμορίας.

Ο τρίτος αναζητείται από τις Αρχές και θεωρείται ζήτημα χρόνου ο εντοπισμός του (σ.σ. οι αστυνομικοί έχουν τα στοιχεία του) ενώ μεγάλη προσπάθεια γίνεται για να βρεθεί και ο σκύλος του 20χρονου.

Φωτογραφία αρχείου 

Διαβάστε ακόμα

«Μήδεια»: Κλείνει η εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας από τις 19:00

«Μήδεια»: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων - Πυκνές χιονοπτώσεις στην Αττική μέχρι και το βράδυ της Τρίτης

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA