Μενού
  • Α-
  • Α+

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, για την έκδοση του εντάλματος ελήφθησαν υπόψη τα ιδιαιτέρα χαρακτηριστικά της πράξης (δηλαδή η τέλεση του βιασμού κατά συρροή), η ιδιαίτερα ευαίσθητη ηλικία των θυμάτων, η μεθοδική και συστηματική προσέγγιση των ανήλικων αγοριών και η καλλιέργεια  αρχικά κλίματος εμπιστοσύνης που πετύχαινε εκμεταλλευόμενος  την επαγγελματική του ιδιότητα ως καταξιωμένου ηθοποιού-σκηνοθέτη.

Στη συνέχεια, ωστόσο, ο κατηγορούμενος Δημήτρης Λιγνάδης προχωρούσε σε άσκηση βίας ή οδηγούσε τα θύματα του σε κατάσταση αναισθησίας ή ανικανότητας προκειμένου να ικανοποιήσει τους ανήθικους σκοπούς του.

Σύμφωνα λοιπόν με όλα τα παραπάνω κρίθηκε πως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι  έχει σχεδιάσει και άλλες παρόμοιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων και για αυτό το λόγο θα πρέπει να συλληφθεί.

Απολογείται την Τετάρτη 

Την ερχόμενη Τετάρτη το μεσημέρι θα απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας ο Δημήτρης Λιγνάδης καθώς ζήτησε και πήρε ολιγοήμερη προθεσμία.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου έπειτα από ένταλμα που εκδόθηκε εναντίον του και το πρωί της Κυριακής οδηγήθηκε στην Ευελπίδων, στο γραφείο της ανακρίτριας.

Ο καλλιτέχνης που μέσω του συνηγόρου του έχει διαμηνύσει πως αρνείται την κατηγορία, θα λάβει, αύριο, αντίγραφο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του έτσι ώστε να οργανώσει την άμυνα του έναντι των στοιχείων που περιλαμβάνονται στο κατηγορητήριο. 

Ο κατηγορούμενος την Τετάρτη το μεσημέρι θα αναπτύξει τις θέσεις του στην ανακρίτρια της υπόθεσης και θα ακολουθήσει ,μετά από διαδικασία που αναμένεται πολύωρη, η κρίση των δικαστικών αρχών για την ποινική μεταχείριση του κορυφαίου θεατρικού προσώπου για τις πράξεις που του καταλογίζονται σε βάρος ανηλίκων ή οριακά σεξουαλικά ενηλίκων, δηλαδή 15 ετών, παιδιών.

Διαβάστε ακόμα

Στην ανακρίτρια και πάλι πίσω στη ΓΑΔΑ ο Δημήτρης Λιγνάδης - Πήρε προθεσμία ως την Τετάρτη για να απολογηθεί

Νέα συγκλονιστική μαρτυρία για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη - Σοκάρουν όσα αναφέρει ο Χρίστος Χ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA