Μενού
  • Α-
  • Α+

«Καταθέσαμε τους φακέλους. Ευχαριστήσαμε τον εισαγγελέα και μας ευχαρίστησε κι αυτός», ανέφερε ο Πασχάλης Τσαρούχας, εξερχόμενος της εισαγγελίας.

«Ελπίζουμε για την καλύτερη έκβαση των υποθέσεων. Δεσμευθήκαμε πως οποιοδήποτε νέο στοιχείο μας υποβληθεί, θα το συμπληρώσουμε στους φακέλους», συμπλήρωσε ο κ. Τσαρούχας.

Εκτιμάται ότι οι καταγγελίες που παραδόθηκαν στον εισαγγελικό λειτουργό είναι εκατοντάδες, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως όλες αφορούν σοβαρά περιστατικά σεξουαλικής βίας που μπορούν να ελεγχθούν ποινικά κυρίως ως προς τους χρόνους παραγραφής αλλά και ως προς την δυνατότητα συλλογής επιπλέον στοιχείων.

Σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους πριν την κατάθεση, ο κ. Τσαρούχας ανέφερε πως ««μας έχει καλέσει ο εισαγγελέας να καταθέσουμε όλους τους φακέλους που έχουμε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Ανάμεσα στους φακέλους που παραδόθηκαν είναι και κάποιοι που αφορούν την υπόθεση του ήδη κατηγορούμενου ηθοποιού, σκηνοθέτη  Δημήτρη Λιγνάδη που εκκρεμεί η απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας.

Διαβάστε Ακόμα:

Σήμερα στην ανακρίτρια ο Δημήτρης Λιγνάδης – Θα ζητήσει νέα προθεσμία

Υπόθεση Λιγνάδη - «Βόμβα» Κούγια: Θέλω να μηνύσω τη Μενδώνη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA