Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος έχει καταθέσει αίτημα περί ακυρότητας της δίωξης σε βάρος του για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή και την έκδοση εντάλματος σε βάρος του, η κυρία Ακρίτα έκανε έκκληση να βγουν να μιλήσουν όσοι ξέρουν για τον Δημήτρη Λιγνάδη και το Αρσάκειο, όπου ο ηθοποιός και σκηνοθέτης εργαζόταν ως συνεργάτης. «Ο μόνος λόγος που βγήκα σήμερα ήταν να κάνω μια έκκληση να βγουν να μιλήσουν εκείνοι που ξέρουν για το Αρσάκειο. Ξέρεις πόσες καταγγελίες έχω εγώ; Θέλω να πω ότι όλοι αυτοί που κουνάνε το δάκτυλο, όταν εμείς τους ζητάμε βοήθεια για ένα θέμα, κάνουν τις κότες» είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Μίλησα σε ανύποπτο χρόνο για το γεγονός της παραίτησης (του Δημήτρη Λιγνάδη). Με κρέμασαν στα μανταλάκια, με κατηγόρησαν ότι εξυπηρετώ σκοτεινά συμφέροντα. Και δυο μέρες μετά παραιτήθηκε ο Λιγνάδης. Εμένα αυτή είναι η δουλειά μου, μέχρι να κουραστώ να την κάνω. Θα καταγγείλω και θα το κάνω τεκμηριωμένα, σοβαρά και με τους κανόνες της δημοσιογραφίας, τους οποίους πρέπει όλοι να τιμούμε είτε είμαστε στην ΕΣΗΕΑ είτε όχι. Ο χώρος του θεάτρου είναι μια χαρά, αλλά υπάρχουν άνθη του κακού. Υπάρχουν όμως και υπέροχοι άνθρωποι. Το θέατρο δεν θα πάθει απολύτως τίποτα, θα βγει πιο δυνατό από κάθε άλλη φορά» υπογράμμισε η δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA