Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Η απάντηση Τράγκα σε Σκέρτσο: «Θα απαντήσω με μήνυση...»

Αναλόγως απαντά ο Γιώργος Τράγκας στη μήνυση εναντίον του από τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιο για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Άκη Σκέρτσο.

Μάλιστα υπήρξαν πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ότι υπάρχει κινητικότητα έξω από το σπίτι του γνωστού δημοσιογράφου, από άνδρες της Κρατικής Ασφάλειας, και πως αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του.

Στη δήλωση που προχώρησε από την εκπομπή του στο Crash Radio, ο Γιώργος Τράγκας ανέφερε:

«Αργά το βράδυ πληροφορήθηκα ότι ο κ. Σκέρτσος κατέθεσε μήνυση εναντίον μου για συκοφαντική δυσφήμηση ισχυριζόμενος ότι προέβην σε χυδαία επίθεση εναντίον του Πρωθυπουργού και του ιδίου.

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τον νεοφανή σύμβουλο του κ. Μητσοτάκη. Υπηρετώ το δημόσιο συμφέρον και την ενημέρωση μισό αιώνα και πλέον, είμαι πατέρας και παππούς και ασφαλώς ενδιαφέρομαι και έχω Συνταγματική υποχρέωση ως δημοσιογράφος να αναζητώ τις πολιτικές και ποινικές ευθύνες όταν βρίθουν τα δημοσιεύματα για κακοποίηση ανήλικων και ελέγχεται το Υπουργείο Πολιτισμού και το Μαξίμου για αμέλεια και συγκάλυψη της κακοποιού δράσης ατόμων όπως ο κατηγορούμενος κ. Λιγνάδης.

Το "αυγό του φιδιού" δεν επωάζεται στην κριτική του τύπου απέναντι σε τέτοια νοσηρά φαινόμενα. Η μήνυση του κ. Σκέρτσου εναντίον μου έγινε με εντολή του κ. Μητσοτάκη, απαντώ λοιπόν με μήνυση για ψευδή καταμήνυση. Θα καλέσω μάλιστα μεταξύ άλλων ως μάρτυρα υπεράσπισης τον αξιότιμο κ. Γεραπετρίτη, ο οποίος δήλωσε "ξέραμε για τον κ. Λιγνάδη, τον απομακρύναμε αλλά δεν θέλαμε να λερωθεί το όνομά του"».

 

Διαβάστε ακόμα

Λιγνάδης: «Κατασκευασμένες από δικηγόρους του ΣΕΗ οι κατηγορίες» - Όλο το απολογητικό υπόμνημα

Υποχθόνιος για την κόντρα με τον Ρωμανό: Η ανάρτηση ήταν τρολιά

 

 


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.