Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο Lamanif ζητά την ποινική δίωξη μιας γυναίκας που δημοσίευσε το «ροζ» βίντεο και περισσότερων από δύο ράπερ που το ανέβασαν και το αναπαρήγαγαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης ζητά να διαβιβαστεί στο τμήμα Εκβιαστών η αρχική δικογραφία που σχηματίστηκε από το Α.Τ. Θερμαϊκού και να γίνει άρση απορρήτου για να διακριβωθεί η διαδρομή του βίντεο.

Σκοτεινό κύκλωμα πίσω από την εξαφάνιση του νεαρού ράπερ;

Σαδομαζοχιστικό σεξ, ναρκωτικά και σκληρή μουσική. Σε αυτό το σκοτεινό τρίπτυχο καταλήγει η έρευνα των αστυνομικών, οι οποίοι προσπαθούν να διαπιστώσουν τον μηχανισμό των εκβιασμών που κρύβεται πίσω από την ψυχολογική κατάρρευση και την πρόσκαιρη εξαφάνιση του νεαρού ράπερ από τη Θεσσαλονίκη.

«Αυτό είναι ένα νέο φαινόμενο, το sex tortion. Δυστυχώς έχει να κάνει με νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια τα οποία μετά από μία ερωτική πράξη εκβιάζονται, είτε για να δώσουν χρήματα, είτε για να κάνουν πράξεις και κάποια πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Μάνος Σφακιανάκης.

«Ό,τι είναι ακραίο, δυστυχώς είναι και επικίνδυνο αργότερα αυτό το ακραίο να σου το βγάλουν στον αέρα» λέει ο κ. Σφακιανάκης.

Η Δίωξη Εκβιαστών εκτιμά ότι η έρευνα της υπόθεσης θα ξεπεράσει τα στενά όρια της Θεσσαλονίκης και θα κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους.

Στόχος των αρχών είναι να σπάσουν τη σιωπή ώστε να αποκαλυφθούν τα κρυμμένα μυστικά αυτού του περιθωριακού κόσμου.

Διαβάστε ακόμα

Έξαλλη η Βάσια Τριφύλλη: Ατάλαντος ο Λιγνάδης - Κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα!

Στις φυλακές Τρίπολης ο Λιγνάδης - Με μηνύσεις απειλεί ο Κούγιας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA