Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ηθοποιός μίλησε στο «After Dark» για την καταγγελία που έκανε με την Τζένη Μπότση και την Λουκία Μιχαλά ενάντια γνωστoύ ηθοποιού και σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση.

«Είχαμε βιώσει όλες το ίδιο περιστατικό. Ήταν κάτι που ήταν μέσα μας τόσο πολύ έντονα και λέγαμε ότι κάποια στιγμή θέλουμε να βγει. Ένας από τους λόγους που έκανα αυτήν την καταγγελία μαζί με τα κορίτσια, ήταν επειδή τότε ένιωσα πολύ θυμό κι οργή που δεν μπόρεσα να αντιδράσω. Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή με αφορμή την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου» εξηγεί η Αγγελική Λάμπρη

«Αυτό που ένιωσα κυρίως τότε ήταν ότι ήμουν πολύ μόνη μου, ένιωσα φόβο, τρόμο, δεν ήξερα πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει, και μετά ο θυμός αυτός δεν έφυγε ποτέ από μέσα μου, που δεν μπόρεσα να αντιδράσω. Ήταν η κατάλληλη στιγμή τώρα για να αντιδράσω σε όλο αυτό. Είπα την αλήθεια μου. Πόσες φορές σκέφτηκα ότι αν το είχα κάνει πολύ νωρίτερα, δεν θα είχαν έρθει σε αυτή τη θέση πολλά κορίτσια που μόλις είχαν τελειώσει την δραματική σχολή» λέει συγκινημένη. 

«Ο στόχος ήταν να κάνουμε ανθρώπους να μιλήσουν, να ενθαρρύνουμε θύματα που έχουν βιώσει κάτι ανάλογο να μην φοβούνται. Ντροπή και φόβο πρέπει να νιώθει ο θύτης και όχι το θύμα. Νομίζω ότι αυτό αλλάζει αυτή τη στιγμή και το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό. Να μπορείς να πεις την αλήθεια σου και να ξέρεις ότι σε ακούνε κάποιοι άνθρωποι και σε πιστεύουν» τονίζει η ηθοποιός.

Σχολιάζοντας τη συμπαράσταση του κόσμου, η Αγγελική Λάμπρη ανέφερε: «Δεν ξέρεις πόσα μηνύματα πήρα κι έκλαιγα. Μου έλεγαν μπράβο γιατί μπορούν να μιλήσουν. Κανείς δεν είναι μόνος. Πρέπει να μιλάμε. Είμαστε σε τσουνάμι και θα έρθει το φως και μια κάθαρση. Οποιοσδήποτε θα έχει σαν σκέψη μια παραβατική συμπεριφορά ή σωματική, λεκτική και σεξουαλική βία, δεν θα το κάνει πράξη».

Διαβάστε ακόμα

«Ένιωσα το χέρι του στο μπούτι μου»: Η Μάρα Δαρμουσλή για τη σεξουαλική παρενόχληση από φωτογράφο

Θάνος Κρομμύδας : Σκηνοθέτης μου είπε πως πρέπει να είμαι δικός του για να μην μου την πέφτουν άλλοι

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA