Μενού
  • Α-
  • Α+

«Αφού μας το ζήτησε η Εισαγγελία ήμασταν υποχρεωμένοι να δώσουμε το φάκελο με τις καταγγελίες. Να θυμίσω ότι οι αρχικές καταγγελίες για τον κύριο Λιγνάδη δεν προήλθαν από το ΣΕΗ, προήλθαν απέξω. Αυτές οι καταγγελίες δεν έχουν έρθει σε εμάς, άλλες είναι αυτές που έχουν φτάσει σε εμάς. Δεν έγινε κάποιος πόλεμος από το Σωματείο και δεν είχαμε και λόγο να κάνουμε κάτι τέτοιο», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή «Κάτι Τρέχει με τη Μάριον» της ΕΡΤ.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «από τη στιγμή που οι άνθρωποι θέλουν να καταγγείλουν ορισμένα πράγματα, το πειθαρχικό συμβούλιο συνεχίζει να δέχεται κάποιες καταγγελίες δεν μπορούμε να πούμε όμως πόσες. Υπάρχει εχεμύθεια και μυστικότητα. Αυτό που θέλουμε είναι οι ηθοποιοί που θέλουν να μιλήσουν και φοβούνται να έρθουν στο Σωματείο, που βοηθά στο να γίνει μία κάθαρση στο χώρο μας και να προστατευτούν όλοι οι άνθρωποι».

Ο Σπ. Μπιμπίλας είπε ακόμη πως υπήρξαν άνθρωποι που βρέθηκαν σε δύσκολη θέση και έτσι έγιναν θύματα εκμετάλλευσης. «Είναι μια κατάλληλη στιγμή για να διορθωθούν τα πράγματα. Το σύνολο των ηθοποιών δεν δουλεύει, παρά ελάχιστοι. Ήρθε η ώρα να βγει κάτι που βασάνιζε ανθρώπους για 30 χρόνια», τόνισε.

Διαβάστε ακόμα:

Καίτη Κωνσταντίνου για δηλώσεις Λίνας Μενδώνη: «Ένιωσα ότι με έφτυσαν στα μούτρα»

«Εικαστική παρέμβαση» στο ΑΠΘ: Έκαναν τον Αριστοτέλη... αστυνομικό

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA