Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: Ζητά κατ' αντιπαράσταση εξέταση με τον φερόμενο ως βιασθέντα

Ο Αλέξης Κούγιας ζητά κατ' αντιπαράσταση εξέταση του Δημήτρη Λιγνάδη και του φερόμενου θύματος καθώς και έκθεση αυτοψίας του ξενοδοχείου που σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα τελέστηκε ο βιασμός.

Μετά τις αγωγές και τις μηνύσεις που προανήγγειλε τη Δευτέρα ο Αλέξης Κούγιας για όσα έχουν ειπωθεί για τον εντολέα του, την Τρίτη, προχώρησε σε ενέργειες που αφορούν τα φερόμενα ως θύματα της υπόθεσης.

Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη κατέθεσε σειρά αιτημάτων προκειμένου να υποστηρίξει τη θέση της πλήρους άρνησης των κατηγοριών σε βάρος του εντολέα του.

Όπως έκανε γνωστό, κατέθεσε αίτημα στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του Δημήτρη Λιγνάδη με τον φερόμενο ως βιασθέντα, καθώς και αίτημα για αυτοψία.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια:

Όπως είναι γνωστό από τις μέχρι τώρα δημοσιοποιθείσες υπερασπιστικές θέσεις του κ. Δημητρίου Λιγνάδη, ο εντολέας μας αμφισβητεί την αλήθεια όλων των καταγγελιών εις βάρος του και έχει προσκομίσει ακλόνητα έγγραφα στοιχεία, αλλά και ζήτησε να εξεταστούν ιδιαίτερα αξιόπιστοι μάρτυρες, οι οποίοι εξετάστηκαν από την κα Ανακρίτρια. Τα παραπάνω αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία στη συνήθη επεξεργασία, την οποία είναι υποχρεωμένοι να κάνουν Εισαγγελείς και Δικαστές, "κατεδαφίζουν» στην κυριολεξία την κατηγορία.

Προς μεγαλύτερη υποστήριξη της αθωότητας του κατηγορουμένου, συνεργάτες του γραφείου μας σήμερα κατέθεσαν στην κα Ανακριτή, αναφορικά με την πράξη που φέρεται ότι διέπραξε ο εντολέας μας στις 8.8.2015, αίτημα: 1. περί αυτοψίας του χώρου και 2. κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης του εντολέα μας με τον φερόμενο ως βιασθέντα, ο οποίος μέχρι σήμερα ούτε αποκάλυψε ούτε ερωτήθηκε έστω να περιγράψει ποιο είναι το ξενοδοχείο στην Επίδαυρο, στο οποίο δήθεν ο εντολέας μας τον βίασε με πρωκτολειχία (αυτή είναι η περιγραφή του δήθεν βιασμού του) και σε ποια σουίτα αυτού του αγνώστου μέχρι τώρα ξενοδοχείου έγινε αυτή η πράξη.

Σημειωτέον ότι σε έρευνα που έχει κάνει το γραφείο μας μέχρι τώρα σε όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής της Επιδαύρου, ο κ. Λιγνάδης δεν διέμεινε σε οποιοδήποτε εξ αυτών στις 8.8.2015.

Εφόσον ο φερόμενος ως βιασθείς έστω και καθυστερημένα υποδείξει ποιο ξενοδοχείο ήταν αυτό, στο οποίο συνέβησαν οι καταγγελλόμενες πράξεις, αυτονόητο είναι ότι θα ζητήσουμε να εξετασθούν ως μάρτυρες οι υπεύθυνοι και οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου, μια προανακριτική και ανακριτική πράξη που θα έπρεπε ήδη να έχει διενεργηθεί, αλλά και να ζητηθούν από την αστυνομία οι καταστάσεις όλων των προσώπων που διανυκτέρευσαν τη συγκεκριμένη ημερομηνία σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο της περιοχής που τυχόν θα υποδειχθεί.

Λόγω της ιδιαίτερης σοβαρότητας της υποθέσεως το δικηγορικό μας γραφείο θα δημοσιοποιεί κάθε νόμιμη διαδικαστική ενέργεια, την οποία ζητούμε από τη Δικαιοσύνη να διεξαγάγει, και για το λόγο αυτό σας κοινοποιούμε και το περιεχόμενο της ως άνω αιτήσεώς μας.

Διαβάστε ακόμα:

Εξαφάνιση Lamanif: Συνελήφθη η γυναίκα που κατηγορείται ότι τον εκβίαζε

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. από το μπαράζ επιθέσεων - Γιατί πήγε στη ΓΑΔΑ ο Χρυσοχοΐδης

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#Βιασμός