Μενού
  • Α-
  • Α+

Ήταν λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα, όταν η 69χρονη κάθονταν στο σαλόνι κι έβλεπε τηλεόραση και ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά της δύο άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και μαύρα ρούχα. Όπως ανέφερε στην ΕΛ.ΑΣ. η ηλικιωμένη, μπήκαν από την πόρτα που έχει στην κουζίνα το ισόγειο διαμέρισμα που μένει και την αιφνιδίασαν, χωρίς αυτή να προβάλει καμία αντίσταση. 

«Σκάσε μην μιλάς, δεν θα σου κάνουμε κακό, θέλουμε τα λεφτά σου», της φώναξαν την ώρα που τη χτυπούσαν με μπουνιές για να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα τα χρήματα της. Παράλληλα, με ένα κατσαβίδι στο χέρι την απειλούσαν ότι θα τη σκοτώσουν και θα βάλουν φωτιά στο σπίτι να την κάψουν. Έντρομη η 69χρονη τους έδωσε έναν φάκελο με 400 ευρώ που είχε κρυμμένο στην κρεβατοκάμαρα της, ωστόσο, το ποσό δεν ικανοποίησε τους δράστες που συνέχισαν να την απειλούν. 

Τελικά η γυναίκα, φοβούμενη για τη ζωή της, τους υπέδειξε που είχε ακόμη κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα αξίας περίπου 3.000 ευρώ. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας.

Διαβάστε Ακόμα 

Έφοδος σε εργοστάσιο λαθραίων τσιγάρων στο Αγρίνιο - 5 συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Σοκ στην πλατεία Πλατάνου: «Σάτυρος» παρενοχλούσε γυναίκες και συνελήφθη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA