Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ηθοποιός μέσω ανάρτησής της στο Facebook ζητά συγγνώμη που «παρέλειψε να πει στα θύματα ότι “είμαστε όλοι μαζί”». «Να παροτρύνουμε κι άλλους να μιλήσουν.. ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ.. Είναι ότι καλύτερο μπορεί να γίνει τώρα.. Για να αλλάξει αυτή η κατάχρηση εξουσίας.. Και συγγνώμη αν δεν το φώναξα επαρκώς» γράφει χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

Η ανάρτηση της ηθοποιού:

Υπενθυμίζεται ότι, μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα για τη σωματική και λεκτική βία που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούληκαι τις καταγγελίες που ακολούθησαν για παρενοχλήσεις και περιστατικά βίας, η Βάνα Μπάρμπα είχε τοποθετηθεί λέγοντας ότι διαφωνεί με τις δημόσιες καταγγελίες και τόνισε πως αυτές οι υποθέσεις πρέπει να λύνονται μεταξύ των εμπλεκομένων.

«Επιτέλους λύστε τα θέματά σας μεταξύ σας για τι λοιδορούνται άνθρωποι και γενικότερα ο χώρος του θεάτρου και της τέχνης? …τι κάνετε? Όποιος έχει σεξουαλικά παρενοχλήσει ας μιλήσει καθαρά.. να κινηθεί νομικά και να ακουστούν και 2 απόψεις. Δεν γίνεται να λέμε γενικότητες ότι περνάνε από πολλά κρεβάτια πρωταγωνίστριες. Ότι 99% των ηθοποιών λειτουργούν έτσι…έλεος.. γενικότητες υπερβολές.. που μόνο κακό κάνουν.», έγραψε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

Διαβάστε ακόμα

Καταγγελίες για κακουργήματα που δεν έχουν παραγραφεί - Τι κατέθεσε ο Τσαρούχας στην Εισαγγελία

Ζησάκης: «Συνεργάστηκα με αυτόν που κατήγγειλαν Μπότση και Λάμπρη - Είχε απαίσια συμπεριφορά, με διέσυρε»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA