Μενού
  • Α-
  • Α+

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για άτομο αλβανικής καταγωγής, το οποίο ανήκει σε κλαμπ οπαδών - χούλιγκαν και φέρεται να έχει συμμετάσχει ξανά σε επεισόδια.

Καθοριστικό ρόλο στη σύλληψη του, έπαιξε μία άλλη σύλληψη που έγινε λίγες ώρες νωρίτερα. Ο λόγος για έναν ομοεθνή του ο οποίος κατηγορείται ότι συμμετείχε κι αυτός στα επεισόδια και το λιντσάρισμα του 27χρονου αστυνομικού.

Πάνω στην ένταση στη Νέα Σμύρνη, φαίνεται πως του έπεσε το πορτοφόλι και στη συνέχεια πήγε σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του (σ.σ. στο Μενίδι) για να δηλώσει την απώλεια της ταυτότητας του.

Οι αστυνομικοί το είχαν βρει, είχαν ειδοποιήσει τους συναδέλφους τους και όταν άρχισαν οι ερωτήσεις ο 22χρονος έπεσε σε αντιφάσεις.

Παράλληλα από μία έρευνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο νεαρός φαίνεται να «διαφήμιζε» τη συμμετοχή του στα επεισόδια και να έχει... εγκωμιαστικά σχόλια στον «τοίχο» του.

Από το απίστευτο σπριντ που έκανε και τον τρόπο που επιτέθηκε στον άνδρα της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, δόθηκε από τους αστυνομικούς στον 27χρονο το προσωνύμιο «Ινδιάνος», καθώς ο τρόπος δράσης του θύμισε τον τρόπο που οι Αμερικανοί ιθαγενείς έριχναν από τα άλογα τους, στρατιώτες και σερίφηδες στην Άγρια Δύση.

Διαβάστε Ακόμα

Ξυλοδαρμός αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ένας από τους δράστες της επίθεσης

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που ξυλοκόπησε νεαρό στη Νέα Σμύρνη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA