Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι αστυνομικές αρχές του Βόλου πραγματοποιούν έρευνα για να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα τεκμηριώσουν την καταγγελία γονέων για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων αγοριών από έναν 30χρονο άνδρα, που εργαζόταν ως φροντιστής σε ακαδημία ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr, ο νεαρός άνδρας φέρεται να έστελνε άσεμνο υλικό με γυμνές φωτογραφίες σε παιδιά που προπονούνταν σε ακαδημία ποδοσφαίρου της ευρύτερης περιοχής του Βόλου.

Λέγεται ότι ένας γονιός εντόπισε στο κινητό του παιδιού του φωτογραφίες και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Ο νεαρός άνδρας έπαψε να εργάζεται στην ακαδημία ποδοσφαίρου, ενώ οι αστυνομικοί έχουν ήδη κάνει έρευνα και στο σπίτι του.

Φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα

Άνδρες της Υποδεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου συλλέγουν κάθε χρήσιμο στοιχείο για να «δέσουν» την υπόθεση, αφού ο άνδρας φέρεται να έστελνε φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα σε περισσότερα από δύο παιδιά, καθώς κάποιοι γονείς ενδέχεται να μην έχουν ιδέα για το τι γινόταν στα κινητά τηλέφωνα των ανήλικων παιδιών τους.

Διαβάστε ακόμα:

Νέο σοκ: Παράγοντας της κολύμβησης κατηγορείται ότι ασελγούσε σε δύο αθλήτριες όταν αυτές ηταν 10 ετών 

Αποκάλυψη Δεβετζή: Με έπιασε από τον λαιμό και με κόλλησε σε μια ντουλάπα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA