Μενού
  • Α-
  • Α+

Όλα ξεκίνησαν προ 15 ημερών περίπου, όταν έγινε προφορική καταγγελία γονέα ότι ένας άνδρας περίπου 30 χρονών, έστειλε στο κινητό τηλέφωνο ανήλικου παίκτη συγκεκριμένης ομάδας, γυμνή φωτογραφία του, με μήνυμα – πρόσκληση.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ακολούθησε ανάλογο μήνυμα και σε δεύτερο ανήλικο με αποτέλεσμα οι γονείς του να επικοινωνήσουν με την αστυνομία.

Επίσης, ακόμα δύο γονείς ανήλικων αγοριών κατήγγειλαν πως ο 30χρονος έστειλε φωτογραφίες ενώ οι αρχές αναμένουν και άλλους γονείς να προχωρήσουν σε καταγγελίες, για να αποκαλυφθεί το μέγεθος της πράξης του φερόμενου ως δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος έστειλε μηνύματα σε δύο ανήλικους κάτω των 15 ετών και δύο ανήλικους άνω των 15 ετών.

Σταμάτησε η συνεργασία του με τον Σύλλογο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τον αθλητικό σύλλογο τον Ιανουάριο, όταν έγινε αντιληπτό πως ο 30χρονος έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικα παιδιά και σταμάτησε τη συνεργασία του με τον Σύλλογο.

Η ακαδημία στην οποία εργαζόταν ο φερόμενος ως δράστης ενημερώθηκε από μητέρα παιδιού άλλης αθλητικής ακαδημίας ότι έστελνε περίεργα μηνύματα στο παιδί της.

Ο Σύλλογος άρχισε εσωτερική έρευνα για να δει αν είχε στείλει και σε παιδιά δικά του τέτοια μηνύματα, ενώ ο φερόμενος ως δράστης απομακρύνθηκε άμεσα από την ομάδα και μέλη του Συλλόγου προέτρεψαν την γυναίκα να κάνει καταγγελία στην Αστυνομία.

Προχωράει η έρευνα

Τη στιγμή που έγιναν οι καταγγελίες των γονέων στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, εντοπίστηκε ο φερόμενος ως δράστης, ενώ αναμένονται καταγγελίες και άλλων γονέων, που ίσως δεν γνώριζαν τι συνέβαινε στα παιδιά τους και αν εστάλησαν άσεμνες φωτογραφίες στα τηλέφωνά τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η δικογραφία και να σταλεί στην Εισαγγελία.

Ήδη για την υπόθεση φέρεται να έχει ενημερωθεί η εισαγγελέας ανηλίκων Βόλου, που έχει συνεργασία με την Αστυνομία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προς το παρόν στοιχειοθετείται μόνο η κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ επειδή στο τηλέφωνο του φερόμενου ως δράστη, εντοπίστηκε και η φωτογραφία ενός ανήλικου, εξετάζεται αν στοιχειοθετείται η κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων.

Σημειώνεται τέλος, ότι ο 30χρονος εντοπίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο και ο φορητός υπολογιστής του, ενώ κλήθηκαν και κατέθεσαν για την υπόθεση μέλη του Συλλόγου.

Διαβάστε ακόμα

Γιατί φρέναρε η απόφαση των λοιμωξιολόγων - Σχέδιο χαλάρωσης περιορισμών από τις 22 Μαρτίου

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δράση του παράγοντας της κολύμβησης: Καλούσε τα κορίτσια σπίτι του και τους έδειχνε πορνό

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA