Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην υπόθεση εμπλέκονται επίσης ένας πιλότος και ένας αλλοδαπός φωτογράφος, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί.

Ο σχεδιαστής μόδας μετά την διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα ήταν σε κατ΄ οικον περιορισμό, ωστόσο την Τετάρτη αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Η επιχείρηση έγινε την περασμένη Δευτέρα -κάτω από άκρα μυστικότητα-, με τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας να ζητούν συνδρομή από την ΟΠΚΕ και την Ασφάλεια Αθηνών, σε Ανθούσα (σ.σ. στο σπίτι του σχεδιαστή μόδας), Μαρούσι και Δροσιά.

Τα ευρήματα στα τρία σπίτια Στην Ανθούσα, σε σπίτι 45χρονου σχεδιαστή μόδας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 102,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 1,5 γραμμάριο χασίς, 2 ζυγαριές ακριβείας, 2.715 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και αντικείμενα σχετικά με τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών.

Στο Μαρούσι, στο σπίτι 34χρονου αλλοδαπού που διατηρεί φωτογραφείο, βρέθηκαν: ποσότητα 663,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 ζυγαριά ακριβείας, 5.855 ευρώ, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και 30,7 γραμμάρια ουσίας η χημική σύσταση της οποίας διερευνάται. Χαρακτηριστικό είναι ότι είχε κρυμμένα τα ναρκωτικά πίσω από μια μεγάλη εικόνα.

Στη Δροσιά συνελήφθη ένας 43χρονος πιλότος, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν 29,3 γραμμάρια κοκαΐνης, μια ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα, αντικείμενα σχετικά με τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών, 784 φυσίγγια και τρία πιστόλια, εκ των οποίων το ένα είχε κλαπεί από αστυνομικό από την Κρήτη το 2014.

Διαβάστε ακόμα

Κεραμέως: Απόλυτη προτεραιότητα το άνοιγμα των σχολείων - Παράταση του σχολικού έτους τον Ιούνιο

Γιατί φρέναρε η απόφαση των λοιμωξιολόγων - Σχέδιο χαλάρωσης περιορισμών από τις 22 Μαρτίου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA